Kino4ua.com
HD 720p
PG

Кораловий риф: Дивовижні підводні світи

Рік:
Ор. назва:
Fascination Coral Reef: Mysterious Worlds Underwater
Країна:
Німеччина
Режисер:
René Schöpfer
Актори:
Тривалість:
00:54:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Культура
Кораловий риф: Дивовижні підводні світи – документальний фільм, який занурить глядачів у неймовірний світ, де існує власна екосистема. Що знає проста людина про кораловий риф? Хіба той факт, що знаходиться він підводою і виглядає дуже цікаво. А насправді ці рифи створюють унікальний світ зі своїми флорою і фауною, у якому мешкає величезна кількість різних видів живих істот, які можуть бути не лише гарними і симпатичними, а ще й небезпечними. Коралові рифи розростаються за рахунок поживного планктону, який приносить тепла течія, і в той же час вони фільтрують речовини, які виділяються їх мешканцями. Так і утворюється екосистема, яка приваблює все нових риб і інших істот. Стрічка дає можливість кожному бажаючому побачити великих і маленьких мешканців рифів, переконатись у тому, що природа створила просто шедеври, і їх так багато, що всіх і не порахуєш. ©Kino4ua Кораловий риф: Дивовижні підводні світи 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?