Kino4ua.com
R

Паперовий будинок (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
La Casa de Papel
Країна:
Іспанія
Режисер:
Хесус Кольменар, Алекс Родріго, Алехандро Бассоно
Тривалість:
00:40:54
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - BaibaKo, IdeaFilm, LostFilm, Octopus, TVShows
Головні герої гостросюжетного серіалу - банда грабіжників, яка вирішила назавжди покінчити з фінансовими проблемами. «Рецепт» дуже простий - зробити останнє пограбування, яке забезпечить їх до кінця життя. Злочинці планують наліт на «Паперовий будинок» - так називають завод, на якому друкують гроші. Розуміючи, що навіть незначна помилка може призвести до арешту і тривалого тюремного ув'язнення, подільники ретельно аналізують кожен свій хід і прораховують всі дії аж до секунд. На підготовку йде значна кількість часу, але, з огляду на важливість планованого злочину, варто перестрахуватися. Коли все було уважно проаналізовано, грабіжники відправилися на справу. Їх план був ідеальним, але доля завжди вносить свої корективи. Пограбування виявляється під загрозою, коли з'ясовується, що на заводі проводиться екскурсія для студентів з місцевого коледжу. Це позбавляє героїв можливості непомітно зникнути з місця злочину. В результаті їм доводиться взяти в заручники всіх присутніх. Таке ускладнення робить втечу неможливою, тому горе-грабіжникам доведеться шукати вихід з ситуації, що склалася. ©Kino4ua Паперовий будинок (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталія
    Наталія
    21 листопада 2020 22:05
    + +11 -
    цікавий серіал. Захоплює кожна серія і хочеться дізнатися, що ж буде далі?
  2. Наталя
    Наталя
    6 серпня 2020 21:50
    + +12 -
    Серіал просто бомба????????
  3. Оля
    Оля
    2 серпня 2020 21:16
    + +21 -
    Дуже захопливий серіал????
  4. Гість Тарас
    15 червня 2020 23:53
    + -67 -
    Серіал оспівує і романтизує покидьків-злочинців, грабіжників, які для задоволення своїх потреб з неймовірною легкістю піддають небезпечі життя дітей, жінок.... Режисеру цього дна можна хіба що побажати , щоб в його житті побільше зустрічались такі люди, як головні персонажі цього серіалу ( можливо тоді від нього вже не побачимо жодних "кіношедеврів" )  Плюс в "цьому витворі"  присутні купа логічних ляпів, а також ніяк не зрозумілі швидкі зміни в характерах персонажів. Найтупіший серіал від Нетфлікс(
  5. Віталій
    1 червня 2020 01:19
    + +35 -
    Серіал просто Бомба
    Дуже дякую за переклад.
    Цікаво коли буде перекладений 4сезон, дякую))

  6. Данило
    Данило
    20 травня 2020 11:13
    + +24 -
    дуже круто. Дякую за працю!