Kino4ua.com
R

Корабель привид

Рік:
Ор. назва:
Ghost Ship
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Стів Бек
Тривалість:
01:30:43
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Початок шістдесятих, лайнер "Антонія Граціа", приписаний до одного з італійських портів, здійснює круїз Атлантичним океаном. Звучить гарна музика, серед шикарних інтер'єрів на палубі танцюють пасажири, серед яких маленька Кеті, запрошена капітаном на перший справжній танець. У цей час у трюмі хтось зриває важіль лебідки, і над палубою пролітає сталевий трос, розсікаючи навпіл все, зносячи пів голови капітанові до жаху його юної партнерки, що залишилася неушкодженою лише через свій невеликий зріст ... Проходить сорок років, і Джек Феррімен, який повернувся з патрулювання льотчик берегової авіації, розповідає екіпажу рятувального буксира «Арктичний воїн» про дивний корабель, який не відповідає на сигнали, помічені ним з повітря в Берінговій протоці. Команда виходить у море, прихопивши з собою пілота, і незабаром швартується до борту судна, де написано «Антонія Граціа». Капітан Мерфі, його помічник Грір, механік Сантос і підводники Мандер і Джордж разом з льотчиком Джеком починають обстежувати судно, з ними компаньйон і давня подруга капітана, Епс - дама не боязкого десятка. Але не обов'язково бути жінкою, щоб у темну штормову ніч на порожньому кораблі, де кожен закуток таїть небезпеку, і звідусіль чуються дивні звуки, у вас здали нерви. А саме так і відбувається: то починає звучати музика, то під ногами провалюється підлога, то членам екіпажу мерехтить маленька дівчинка у білій сукні. На кораблі виявляється кілька трупів місячної давності та ящики із золотом, але не поховати перші, ні вивезти другі неможливо – буксир вибухає, і єдиний шанс дістатися до берега – це відремонтувати корабель-привид. ©Kino4ua Корабель привид 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?