Kino4ua.com
480p
PG-13

Сонна лощина (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sleepy Hollow
Країна:
США
Режисер:
Пол А. Едвардс, Рассел Лі Файн, Дуглас Арніокоскі
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Початкові події фантастичного серіалу переносять глядачів у кінець XVIII століття, розповідаючи про американського солдата, який на полі бою зумів відрубати голову одному з ворожих офіцерів, які наздоганяли страх лише своїм виглядом. На жаль, сам герой отримує важкі травми і, як ми потім дізнаємося, гине. Проте Ікаборд – саме так звати загиблого солдата – все-таки приходить до тями. Щоправда, це відбувається через 250 років. Прокинувшись у моторошному склепі, він вибирається на вулицю, навіть не підозрюючи, що перебуває в майбутньому. Відбувається все у невеликому місті під назвою Сонна Лощина. Ікаборд, який нічого не розуміє, у результаті опиняється у в'язниці: чоловіка в дивному одязі ловлять поліцейські, вважаючи його психопатом. Їхню версію лише доводять його слова про те, що у 1781 році він воював під командуванням Джорджа Вашингтона. Але коли на вулицях міста з'явиться вбивця без голови – той самий обезголовлений Ікабордом противник, – деяким із поліцейських доведеться повірити в розповіді затриманого чоловіка. ©Kino4ua Сонна лощина (1, 2 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?