Kino4ua.com
R

Борг проти Макінроя

Рік:
Ор. назва:
Borg McEnroe
Країна:
Фінляндія, Данія, Швеція
Режисер:
Янус Мец
Тривалість:
01:47:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Спортивні фільми не часто бувають цікавими для широкої аудиторії. В цьому плані стрічка «Борг проти Макінроя» значно відрізняється від схожих проектів. Критики вже встигли назвати фільм найсильнішим за 2017 рік, що говорить багато про що. Нам не тільки розповідають про одне з важливих подій в світі тенісу, а й демонструють потужну драматичну складову. У 1980 році відбулася зустріч двох тенісистів, про здібності яких говорили мільйони. З одного боку корту виявився позбавлений емоцій швед Борг, а з іншого - експресивний американець Макінрой, який завжди вражав суддів і глядачів своєю захопленістю грою. В цілому за свою кар'єру спортсмени зустрічалися шість разів, але один з найбільш обговорюваних матчів відбувся на Вімблдоні. Перед тим як почнеться гра, кінострічка докладно розповість про тенісистів. Кожному зі спортсменів довелося пройти складний шлях, перш ніж про них почали говорити шанувальники. Мова піде не стільки про спорт, скільки про становлення двох великих особистостей, що робить оповідання захоплюючим навіть для тих, хто далекий від тенісу. ©Kino4ua Борг проти Макінроя 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?