Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Великий мишачий детектив

Рік:
Ор. назва:
The Great Mouse Detective
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Рон Клементс, Барні Метінсон, Джон Маскер
Тривалість:
01:14:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Студія Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Перед нами барвистий і захоплюючий мультфільм, який припаде до душі не лише дітлахам, а й приверне увагу дорослих. Події знайомлять нас із відважним та привабливим героєм на ім'я Базіль. Він великий мишачий детектив, що береться за найскладніші розслідування. Нещодавно до нього звернулася дівчина на ім'я Олівія, яка сподівається, що детектив з Бейкер-стріт зможе знайти її зниклого тата. Базиль погоджується допомогти дівчині. Він вважає цю справу занадто простою для свого рівня, але незабаром переконується, що пошуки отця Олівії виявляться досить складним завданням. За допомогою вірного пса на прізвисько Тобі та свого соратника Доусона герою вдається знайти першу зачіпку. Їй виявляється професор Ратіган, який погрожував зниклому незадовго до зникнення. Чи зможе детектив упевнений у своїх силах довести, що саме цей підозрюваний причетний до викрадення? ©Kino4ua Великий мишачий детектив 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?