Kino4ua.com
DVDRip
PG

Лессі

Рік:
Ор. назва:
Lessie
Країна:
США
Режисер:
Деніел Петрі
Тривалість:
01:31:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Було знято багато фільмів про відданість чотирилапих вихованців людей, про дружбу та взаємодопомогу людей і тварин. Не став винятком і пригодницький фільм Лессі, що розповідає про життя собаки породи коллі та її господарів. Разом із другою дружиною Лорою та дітьми від першого шлюбу, Стів Тернер залишає Балтімор та переїжджає жити на ферму у Віргінії. Дорогою сім'я помічає собаку породи коллі, який як дві краплі води схожий на персонаж телесеріалу Лессі, і бере із собою на ферму. Собака швидко стає новим членом сім'ї, а також доводить господарям свою відданість. Лессі допомагає Тернер пасти овець, а підлітка Мета рятує від вовка. Чотирьоногий друг допомагає своїм господарям навіть із вороже настроєними сусідами, а також рятує життя Мета, що потрапив у біду. Фільм рекомендується до сімейного перегляду, а також усім любителям тварин, адже відданість наших менших друзів іноді не просто дивує, а й надихає створення прекрасних фільмів, серіалів, книг і навіть пам'ятників. ©Kino4ua Лессі 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Настя
    21 березня 2023 08:41
    + +1 -

    Фільм дуже цікавий! Йдеться про те як собака полюбила дитину що могла пожертвувати своїм життям! 💞