Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Останній легіон

Рік:
Ор. назва:
The Last Legion
Країна:
Франція, Велика Британія, Італія, Туніс
Режисер:
Даг Лефтер
Тривалість:
01:41:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця легенда зародилася багато років тому біля підніжжя похмурих пагорбів під похмурим небом: легенда про меч, що володіє чарівною силою і несе у собі пророцтво. Страшні часи настали для Священної Римської Імперії, коли її території захопили варвари. І лише кільком воїнам вдалося вижити. На карту було поставлено все, і у римлян залишилася остання нагода розкрити давню таємницю: меч дістанеться тому, хто посланий долею.
Пригодницький фільм Останній легіон — це остання битва, остання надія та останній герой, надісланий згори на допомогу римлянам. На заході імперії народиться справжнє диво.
У далекий 476 рік, коли велична Римська Імперія була занурена у темряву: варвари захопили її територію, могутня династія Цезарів припинила своє існування, а дванадцятирічний Імператор Ромулус Август башту острова Капрі. Але допомога прийде несподівано — за підтримки свого наставника та легіонера маленькому Імператору вдасться зробити зухвалу втечу.
Остання війна починається, останні воїни готові знову взятися за мечі і відстояти честь Риму — навіть ціною власного життя. Ви готові побачити, як це буде? Не пропустіть цікаве видовище, запропоноване режисером Дагом Лефлером у жанрі фантастичного військового бойовика. Познайомтеся з легендарними героями у виконанні Томаса Сэнгстера (Реальне кохання), Коліна Ферта (Король каже), Бена Кінгслі (Острів проклятих), Айшварії Рай Баччан (Навіки твоя) та багатьох інших іменитих зірок Голлівуду. ©Kino4ua Останній легіон 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?