Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Діаблеро (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Diablero
Країна:
Мексика
Категорія:
Режисер:
Рігоберто Кастанеда, Хосе Мануель Кравіотто
Тривалість:
00:40:00
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Двоголосий закадровий - 2 сезон
Переклад:
Російською - HDrezka Studio, TVShows
Не один десяток років католицький священик Вентура Раміро присвятив служінню Богу і допомоги простим мирянам. Все його життя до недавнього часу складалася з регулярних молитов, проповідей і відпущення гріхів. Вважаючи, що створений для того, щоб нести в наш тлінний світ Добро і Світло, чоловік і сам не помітив, як в один прекрасний день піддався спокусі Спокусника і з грішив, вступивши в зв'язок з розпусної жінкою. Вищий церковний орган відразу ж виключив його зі своїх лав, і Раміро, смиренно підкорившись долі, відправився на пошуки нового сенсу існування. Почувши про Елвіса Енфанте на прізвисько Діаблеро, колишній священнослужитель вирішив будь-що-будь відшукати його. Справа в тому, що Елвіс і його помічниця Аніша - професійні мисливці за демонами і іншими потойбічними сутностями, а найбільше на світі Вентура жадає винищити цих тварюк, що провокують людство на аморальні вчинки. Приєднавшись до команди, винищувачів нечисті, герой клянеться зробити все можливе, щоб очистити свою заплямовану карму і продовжити велику місію, призначену для нього самим Всевишнім ... ©Kino4ua Діаблеро (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?