Kino4ua.com

Ігри з вогнем

Рік:
Ор. назва:
Playing with Fire
Країна:
США
Режисер:
Енді Фікмен
Тривалість:
01:36:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) MUZOBOZ
Джейк Карсон - відважний чоловік, який очолює елітний загін «літаючих пожежників». Вони на парашутах стрибають в найнебезпечніші зони і ліквідують осередки загоряння. Під час чергового позапланового вильоту в зв'язку з пожежами, що вирують в лісах Північної Каліфорнії, Джейк рятує життя трьох дітей, опинившись у вогняній пастці у власному домі! Коли з'ясовується, що батьки врятованих сестер і брата ще не знайдені, то Карсон приймає рішення доглянути за малюками. Він переконаний, що бути нянькою не складніше, ніж боротися з вогняною стихією. Але незабаром герой переконається, що маленькі непосиди здатні створювати не менше складнощів, ніж пожежа найвищого рівня! Як позначиться на житті Джейка роль няньки і чи знайдуться батьки дітей? ©Kino4ua Ігри з вогнем 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. с
    с
    13 травня 2022 23:34
    + 0 -
    Правда фільм дуже крутий
  2. Світлана
    Світлана
    12 червня 2020 15:06
    + +2 -
    класс. Особливо Джон Сена здивував. по десятибальній шкалі це 11 балів реально крутий фільм