Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Доктор Шанс (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chance
Країна:
США
Режисер:
Дэниэл Эттиэс, Майкл Леманн, Роксанн Доусон
Тривалість:
1 серія: 45:00 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Акторові Х'ю Лорі завжди діставалися ролі з непростим характером і складною драматичною долею. Не став винятком і перший сезон серіалу Доктор Шанс онлайн, в якому зірка постане в образі доктора судової нейропсихіатрії Елдона Шансу. Подивившись онлайн всі серії першого сезону драми Chance, ви дізнаєтеся, що Елдон переживає не найкращий період у своєму житті. Від нього пішла дружина, його єдина дочка налаштована проти нього, а швидкоплинне захоплення в першому сезоні Доктора Шансу пацієнткою з діссоціатівним розладом особистості призводить до того, що Шанс виявляється втягнутий в жорстокий світ брехні і корупції вищих чинів і поліції. Чи зможе Елдон впоратися з безвихідною ситуацією? ©Kino4ua Доктор Шанс (1, 2 Сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?