Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Панкі Брюстер (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Punky Brewster
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джонатан Джадж, Джоді Марголін, Келлі Парк
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Глядачам представлений десяти серійний проект, що розповідає про життя матері-одиначки, яка виховує трьох дітей. Актриса Солей Мун Фрай повертається до своєї легендарної ролі. Панкі намагається зробити все можливе, щоб її життя стало нормальною, як у інших людей, проте не уявляє навіть, що робити далі поодинці. Незабаром їй зустрінеться мила маленька дівчинка на ім'я Іззі. Вона росте в прийомній сім'ї і цим дуже нагадує головну героїню про те, яка вона сама була багато років тому. Панкі ставить перед собою завдання обов'язково допомогти героїні, щоб та прожила більш гідне та щасливе життя. ©Kino4ua Панкі Брюстер (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?