Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Всі жінки - відьми (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Charmed
Країна:
США
Режисер:
Джон Т. Кречмер, Джеймс Л. Конуей, Джоель Дж. Фигенбаум
Тривалість:
00:43:54
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - СТС
У центрі сюжету багатосерійної фантастичною кінокартини виявилися три рідні сестри, які зіткнулися з справжнім чаклунством і магією. Дівчата проживають в особняку, який належав раніше їх бабусі, але після її смерті вони стали рівноправними господинями. Кожна з головних героїнь захоплюючого серіалу "Всі жінки відьми" є дуже привабливою і милою особистістю. Багато чоловіків божеволіють, побачивши красунь. В їх сімействі по жіночій лінії з покоління в покоління передаються магічні здібності. І сестричкам доведеться перетворитися на справжніх ворожок. В один прекрасний день вони знаходять на горищі будинку найдавнішу книгу, яка зберігає в собі заклинання. Вимовивши спеціальні слова, в їхньому житті відбуваються кардинальні зміни. Вони стають дуже близькими, і не можуть ні дня прожити без один одного. Телеглядачів не залишать байдужими потойбічні, незрозумілі і загадкові події. ©Kino4ua Всі жінки - відьми (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
5 сезон
6 сезон
7 сезон
8 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?