Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Маніфест (1 - 4 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Manifest
Країна:
США
Режисер:
Джеф Рейк
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Для поціновувачів якісної фантастики NBC приготував справжній сюрприз. Ним стає кінострічка "Маніфест", що складається з численних епізодів, кожен із яких цілком здатний замінити повноцінний фільм. До виробництва цієї кінокартини доклали руку Роберт Земекіс (його ми пам'ятаємо за шедевром "Назад у майбутнє") та Девід Френкел (він відомий нам за "Дияволом носить Prada"). Сюжет перейнятий у "Залишитися живим". Автори включили до його основи чимало загадок, що становлять глобальну інтригу. А динаміка дуже нагадує "4400". Персонажі наділені чарівністю та привабливою енергетикою. У глядачів простежується асоціація із головними дійовими особами кінострічки.
Але авторам "Маніфесту" вдається доповнити фільм акцентом не лише на розкрутці головоломок, а й сфокусувати увагу глядачів на цінностях сімейного плану. Тут відбувається завоювання більш розважливої та вдумливої аудиторії. Звертаючись до сюжету, бачимо сімейство Стоун. Вони залучені до переживань. У житті цієї сім'ї зараз не надто вдалі часи, а неприємності розпочинають свою дію з дороги додому. Відпочинок на Ямайці був останнім приємним спогадом. Службовці аеропорту ставлять сім'ю в пікантне становище, повідомляючи про брак місць для всіх пасажирів на борту. Пропозиція про політ іншим рейсом здається справжнім знущанням, адже йдеться про менш комфортні умови. Але інших варіантів немає. Сім'я розбивається на дві групи. Одна летить альтернативним рейсом, інша здійснює переліт на тому, на який вже придбано квитки до Нью-Йорка.
Літак додаткового рейсу виявляється у сильній зоні турбулентності. Вони на волосині від загибелі. Професіоналізм пілота зберігає життя всьому екіпажу та пасажирам. Але з цього моменту невдачі лише починають набувати нової сили.
На злітній смузі літак, що прибув, зустрічають численні фахівці зі ЗМІ, ФБР, НАСА і АНБ. Світова громадськість із захопленням та здивуванням розглядає всіх, хто прибув цим рейсом. Пікантність ситуації полягає в тому, що з дня вильоту рейсу з Ямайки минуло п'ять років. Усі члени екіпажу та присутні на той момент на борту пасажири вже давно перебувають у списках загиблих. Наразі вченим належить з'ясувати, як могло статися так, що повітряне судно залишалося п'ять років у повітрі, а зовнішність пасажирів не змінилася за цей час. Можливо, всі ці люди виконували якесь важливе завдання. ©Kino4ua Маніфест (1 - 4 Cезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.2
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?