Kino4ua.com
HD 720p
R

Брама Аграмона

Рік:
Ор. назва:
Agramon's Gate
Країна:
США
Режисер:
Харлі Воллен
Тривалість:
01:50:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Під час звичайної дружеської вечорниці господарка вдома проводить духовний сеанс. Для цього вона спеціально включила в число запрошених професійного медіума. Гості хочуть прийняти участь в цьому залученні, але в ході сеансу ненароком розривають спеціально замкнутий круг. Це призводить до дуже плачевних наслідків: Нечто починає преслідувати учасників ритуалу...
Брама Аграмона — це американський містичний фільм жахів, присвячений захопленій кінематографістами темі демонічної одержимості. Його режисером і сценаристом став Харлі Уоллен, у якого був досвід зйомки різного роду трилерів з елементами хоррора. ©Kino4ua Брама Аграмона 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?