Kino4ua.com
PG-13

Шеф

Рік:
Ор. назва:
Comme un chef
Країна:
Франція, Іспанія
Режисер:
Деніел Коен
Тривалість:
01:24:32
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Він розумний, молодий, талановитий, амбітний. Його звуть Жаки. І їжа для нього - пристрасть, любов, життя. Жаки безмежно відданий кулінарному мистецтву і пристрасно мріє показати свої гастрономічні таланти. І одного разу, фортуна надає йому шанс ...
У престижному ресторані, куди влаштовується хлопець, заправляє іменитий Олександро. Він вважає себе кухарем від Бога і не терпить вискочок. А Жаки упертий в своєму прагненні зробити смачно, правильно, вишукано. Раз по раз юнак доводить свою кулінарну майстерність знаменитому шеф-кухарю. А іменитий Олександро впевнений - престижному ресторану з усталеними традиціями цей вискочка не потрібен. Але твердість і впертість Жаки пробиває пролом в недовірі головного шеф-кухаря. Хлопець так спритно і вміло демонструє професіоналізм, що Олександро починає дивитися на «короля кухні» іншими очима. ©Kino4ua Шеф 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?