Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Колись я був відомим / Колись я був знаменитим

Рік:
Ор. назва:
I Used to Be Famous
Країна:
США
Режисер:
Едді Стернберг
Тривалість:
01:44:42
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету цієї музичної драми опиниться колись відомий співак Вінні Ді (Ед Скрейн), або просто Вінс. 20 років тому, на початку 2000-х, коли в моді були музичні гурти бойз-бенд, Вінс був лідером однієї з них під назвою «Stereo Dream», яка збирала натовпи фанів, що кричать, в основному молодих дівчат. У той час квінтет англійських хлопців із групи був на піку популярності, проте зараз Вінс живе в невідомості в Пекхемі, він щосили намагається звести кінці з кінцями і був би радий отримати роботу хоча б у пабі. Але хоч би що він зробив, він скрізь отримує відмову.

Втомлений від такого життя Вінс сідає на міській лавці посеред Рай-лейн і починає грати. Несподівано до нього приєднується молодий хлопець, який грає на барабанах і має успіх у перехожих. Це 18-річний аутист Стіві (Лео Лонг), він дуже схожий на покійного брата Вінс, який обожнює Джона Деджонетта та Баха та мріє вступити до гарної музичної школи. Вінс влаштовує з аутичним підлітком імпровізовану гру та вражений його музичними здібностями. Він пропонує Стіві сформувати музичний гурт із двох людей та відіграти концерт у місцевому пабі.

Але дбайлива мати Стіві Ембер (Елеонора Мацуура) сумнівається, що її хворий син упорається з виступами на публіці. Потім Вінс звертається за допомогою до свого сусіда та колишнього товариша Остіна Робертса (Оуен Мекен), який після виходу з групи «Stereo Dream» став досить успішним виконавцем і зараз планує вирушити у свій прощальний тур як сольний музикант. Вінс, розуміючи, що Остін велика людина в музичній індустрії, просить його особисто прийти і подивитися на їхній виступ ©Kino4ua Колись я був відомим / Колись я був знаменитим 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?