Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Паранормальне явище: Близький родич

Рік:
Ор. назва:
Paranormal Activity: Next of Kin
Країна:
США
Режисер:
Уільям Юбенк
Тривалість:
01:38:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм «Паранормальне явище: Найближча рідня» про історію юної Марго, яка з раннього дитинства цікавилася своїм корінням. Дівчина виховувалась у прийомній сім'ї, але знала, що її біологічна мати – виходець із відокремленої громади. З розповідей мами, яка виховала Марго, вона знала трохи про аміші, жінка не дуже хотіла торкатися минулого. Недоговорки і замовчування лише розбурхали дівчину, і вона вирішила зняти фільм про громаду. Марго вирушає у далеку подорож. Аміші досить привітно прийняли гостю. Старійшина дозволив журналістці-початківцю проводити зйомку, розмовляти з усіма членами громади. Марго швидко звикла до укладу комуни, вивчила обряди та традиції. Їй дуже подобалося жити в селі, але через кілька днів вона почала помічати якісь дива за жителями. Початківець журналістка вирішила будь-що, дізнатися таємницю амішів. Через деякий час Марго вдається розгадати загадку. Правда, що відкрилася, не тільки жахнула дівчину, а й наразила на небезпеку її життя. ©Kino4ua Паранормальне явище: Близький родич 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?