Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Король Талси (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tulsa King
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Аллен Култер, Бенджамін Семанофф
Тривалість:
1 серія: 41 хв (цілком серій: 9 серія з 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У молодості кримінальний авторитет на ім'я Генерал мав великий вплив у Нью-Йорку, адже завдяки його силі та стратегіям банда боса зуміла підпорядкувати собі всі райони. Однак сам бос вирішив підставити Дуайта, адже бачив у чоловікові свого справжнього суперника, який бажає отримати заповітне крісло керуючого величезною бандою. Після 25 років в'язниці, Дуайт вирішує повернутися до кримінальної сфери, щоб знову отримати невелику кількість влади у колишній банді. Однак її ватажок досі не довіряє свого колишнього друга, тому відправляє його до міста Талса. Генерал розуміє причину такого перенаправлення, тому вирушає до цього міста, щоб знайти там сміливих хлопців. З їхньою допомогою в Талсі повинна буде утворитися нова банда з досвідчених гангстерів, які бажають захопити Талсу, а після Нью-Йорк. За минулі роки в кримінальній сфері багато змінилося, тому через 25 років в'язниці Генералу доведеться згадати своє знамените минуле. ©Kino4ua Король Талси (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?