Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сходи (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Staircase
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Антоніо Кампос, Лі Джаньяк
Тривалість:
1 серія: ~ 1 год. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія серіалу «Сходи» про Кетлін Пітерсон, яка була виявлена мертвою у своєму власному будинку. Дівчину знайшли вже мертвою на сходах. Пригода сталася 2001 року. Прибулі поліцейські були впевнені, що це не було самогубством. Головним звинуваченням у справі оголосили її переляканого до напівсмерті чоловіка. Успішний письменник Майкл Пітерсон був досить відомим серед шанувальників книг. Він клявся, що ніколи не став би вбивати кохану, але всі докази вказували проти нього. Жодних гостей дівчина не приймала, у її колі спілкування не знайшлося облич з підозрілим минулим і очевидні мотиви знайшлися тільки в розлюченого чоловіка. Розслідування справи тривало шістнадцять років. У ході судового процесу були висунуті різні версії. Сестри загиблої дівчини намагаються самостійно відшукати злочинця. Вони шукають підказки у романах вдівця. Майклу зрештою нічого не залишається, як зізнатися у злочині, але чи робив він його насправді досі загадка. ©Kino4ua Сходи (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?