Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Титанік

Рік:
Ор. назва:
Titanic
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Кемерон
Тривалість:
03:14:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм катастрофа заснований на реальних подіях найбільшого корабля в історії. У 1912 році він відправляється в свій перший рейс, який стане для нього останнім. Корабель був настільки розкішним, що вміщував в себе понад дві тисячі осіб, серед яких були представники вищого суспільства. На цьому судні було призначено зустрітися молодій парі з різним соціальним статусом.

Роза разом зі своїм нареченим подорожує першим класом. У своєму житті вона звикла плисти за течією і погоджуватися з усіма рішеннями, які їй диктують близькі люди. На цьому судні вона зустрічає простого хлопця на ім'я Джек, у нього немає належного статусу, зате він вільний як вітер. Їх любов почалася з першого погляду, Роза готова пожертвувати всім, аби прожити щасливе життя з коханою людиною. На жаль їхнє щастя буде яскравим і дуже швидкоплинним. ©Kino4ua Титанік 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?