Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тунель. Небезпечно для життя

Рік:
Ор. назва:
Tunnelen
Країна:
Норвегія
Режисер:
Пол Ойє
Тривалість:
01:43:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Головні герої фільму, будинок яких виявився на шляху потужного циклону напередодні різдвяних свят, вирішують провести кілька наступних днів в іншому місті, погостювавши у родичів. Проте по дорозі виявляються в смертельно небезпечній ситуації - заїхавши в тунель, вони не встигають покинути його до вибуху бензовоза, що перегородив вихід з одного боку. Тим часом з іншого боку наближається потужний ураган ... Аварійні виходи відсутні, а людям перебувати посеред двох бурхливих стихій стає небезпечно для життя. У такі моменти кожна людина постає у своєму справжньому світі. Хтось готовий піклуватися про ближнього, а кого-то турбує лише особисте благополуччя. Чи зуміють герої вибратися з цього стихійного капкана? Залишається лише здогадуватися. ©Kino4ua Тунель. Небезпечно для життя 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?