Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Велике шоу малюка акули (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Baby Shark's Big Show!
Країна:
США, Південна Корея
Режисер:
Майк Карло, Раймонд Сантос, Майкл Нассар
Тривалість:
00:21:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Найвеселіша та наймузичніша акула світу запрошує вас у гості!У мегаполісі під водою завжди знайдеться місце для захоплюючих ігор, пригод і, звичайно, запам'ятаючих пісень. Барвиста серія дитячих мультфільмів про всесвітньо відомих героїв південнокорейського проекту Pinkfong.
Цей мультсеріал розповідає історію підводного життя неспокійної маленької акули, яка ніколи не набридає. Створити власну музичну групу? Чи можете ви стати великим супергероєм? Чи зможете ви зустріти легендарне морське чудовисько? Для розваги ось кілька трюків із зубами акули. Але іноді ця невгамовна жага пригод і нездатність всидіти на місці мають небажані наслідки... Крім того, на дорогах Акленіати часто з'являється запеклий суперник на ім'я Молох. На щастя, хороші друзі та вся акуляча родина прийдуть їм на допомогу в потрібний момент. З кожною серією Акленія дізнається цінність цієї підтримки, дізнається щось хороше та просто розважається. Ласкаво просимо в яскравий і галасливий підводний світ.
Приєднуйтесь до нашої дружньої акулячої спільноти та дивіться онлайн-комедійний мультсеріал «Велике шоу акулячої дитини»!  ©Kino4ua Велике шоу малюка акули (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
3+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?