Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Міський мисливець

Рік:
Ор. назва:
Sing si lip yan
Країна:
Гонконг, Японія
Режисер:
Джин Вонґ
Тривалість:
01:39:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
"Міський мисливець" з Джекі Чаном говорить сам за себе. Вже зрозуміло, що все, що ви очікували від цього дивовижного актора, тут є! Він завжди блискучий боєць, і вам дуже хочеться допомогти йому, не встаючи з дивана! І він виконує цю роботу навідмінно! Красуню знаходять на круїзному лайнері, з якого підступні викрадачі скотилися, як чіпси. Тепер разом із союзниками герой, шанувальник красуні, повинен зірвати плани загарбників і врятувати безневинних жертв. Сюжет наче б то досить крутий - бандити, бійки, заручники - але виступи Джекі Чана не передбачають серйозності, саме тому у нього так багато шанувальників! Він не знімається у фільмі, він влаштовує шоу! Цікаво і весело спостерігати, як Джекі винаходить новий жанр "комедійного екшену", в якому він є "монополістом", дотепно і весело відтворюючи кліше серйозних бойовиків. ©Kino4ua Міський мисливець 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?