Kino4ua.com
HD 720p
R

Меч дракона

Рік:
Ор. назва:
Dragon Blade / Tian jiang xiong shi
Країна:
Китай
Режисер:
Деніел Лі
Тривалість:
01:43:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Історичний бойовик, та ще й із Джекі Чаном в одній із головних ролей, це саме та кінострічка, яка справді обов'язкова до перегляду. Події відбуваються біля великої Китайської імперії за часів правління династії Хань. «Меч дракона» знайомить нас із двома героями, які спочатку одне одного навіть не знають. Полководець із Риму на ім'я Луцій ховається від воїнів імператора Тіберія, який уже вбив римського консула Красса. Його наступною жертвою повинен був стати наш воєначальник, але він встиг втекти і тепер його п'ятами пущено елітний загін з найкращими воїнами, які повинні принести Тиберію голову ворога. Інший герой – раб Хо Ан, який був зраджений і потрапив у полон. До того він був командиром прикордонного загону, який захищав західні провінції країни. Зустрічаються вони у пустелі Гобі. Луцій рятує Хо Ана і заручається його підтримкою у боротьбі проти Тіберія, щоправда герой Джекі Чана має свої особисті цілі – захистити незалежність Китаю. Але це не заважає їм об'єднати свої зусилля, щоб протистояти багатотисячному війську, яке з кожною хвилиною наближається до провінції Ганьсу, де пізніше й відбудеться епічна битва. Від її результату безпосередньо залежить майбутнє Піднебесної та її відносини з Римом. ©Kino4ua Меч дракона 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?