Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поліцейська історія 3: Суперкоп

Рік:
Ор. назва:
Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat
Країна:
Гонконг
Категорія:
Режисер:
Стенлі Тонг
Тривалість:
01:35:52
Переклад:
Українська мова Двохголосий закадровий
Переклад:
Original English Китайська
Переклад:
Російською - Оригінал
Комедійний фільм знову дарує для глядача зустріч з вподобаним персонажем, гонконзьким поліцейським Кевином Чаном. Для упіймання небезпечного злочинця, поліція Гонконгу і Китаю, заручившись підтримкою Інтерполу, розробляє секретну операцію. Для впровадження в мафіозний клан під прикриттям потрібний суперполіцейський, яким стає Кевин. В напарники йому дають чарівну дівчину, капітана з Інтерполу Джесіку. Кевін встигає відправити свою улюблену наречену Мей до відпустки, а сам вирушає в Китай для проведення небезпечної і відповідальної операції. Проте, Кевину належить упіймати боса китайської мафії, що не лише втік, а ще і рятувати кохану з переробки, в яку вона угодила приревнувавши Кевина. Суперполіцейський, у виконанні Джекі Чана, знову в ділі ©Kino4ua Поліцейська історія 3: Суперкоп 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?