Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зона висадки

Рік:
Ор. назва:
Drop Zone
Країна:
США
Режисер:
Джон Бедхем
Тривалість:
01:41:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
За сюжетом фільму брати Піт і Террі Несіп працюють поліцейськими і отримують завдання транспортувати ключових свідків до Атланти для дачі свідчень. Ексцентричний Ерл Ріді - комп'ютерний геній, якому вдалося приховати від поліції гроші великої банди. В обмін на захист від мафії Ліді дасть свідчення в суді. Але Ерл не приходить до суду. Під час польоту група терористів захоплює літак, вбиває Террі, викрадає Ерла і тікає на парашуті. Піт дивом вижив після авіакатастрофи, але не може оговтатися після смерті брата. Крім того, керівництво звільняє Піта з посади, враховуючи трагічні наслідки, яких маршалу уникнути не вдалося. Але Піт не здається і сам починає розслідувати справу, щоб вистежити злочинну групу і помститися за брата.  ©Kino4ua Зона висадки 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?