Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Привид та Пітьма / Привид і Темрява

Рік:
Ор. назва:
The Ghost and the Darkness
Країна:
США
Режисер:
Стівен Хопкінс
Тривалість:
01:49:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | СІНЕМАКС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму повністю розвінчує поширене і клішоване гасло про те, що "людина - цар природи". Так, люди вдосконалюють свої технології та просуваються вглиб Африки з прогресивними та експансіоністськими мотивами. Вони нібито несуть цивілізацію на Чорний континент і рятують африканців від африканців. І цей прогрес, підкріплений залізною силою паровозів і підтриманий зброєю солдатів і найманців, здається, не зупинити. Але на шляху всемогутнього стоять жахливі створіння африканської пустелі - злі та безстрашні леви-людожери, Привид і Темрява. І лише молодому інженеру-мостобудівнику Джону Паттерсону ціною неймовірних зусиль вдається перемогти цих кошмарних пекельних створінь ціною страшних втрат.
Фільм "Привиди і темрява" - одна з найкращих стрічок відомого американського режисера Стівена Гопкінса. Він відійшов від традиційного фільму жахів і об'єднав елементи різних жанрів. Таким чином він створив чудовий, захоплюючий пригодницький трилер. Фільм приємно дивує вражаючими африканськими пейзажами, які зачаровують своєю красою та дикою мужністю. А гра майстерного акторського дуету Майкла Дугласа та Вела Кілмера заворожує своєю майстерністю і дарує глядачеві справжнє відчуття насолоди. ©Kino4ua Привид та Пітьма / Привид і Темрява 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?