Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

65 / Шістдесят п'ять

Рік:
Ор. назва:
65
Країна:
США
Режисер:
Скотт Бек, Браян Вудс
Тривалість:
01:32:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой науково-фантастичного трилера "65". - Міллс, досвідчений пілот і капітан зорельота, вирушає у далеку дослідницьку місію. Його цивілізація високорозвинена, а технології дозволяють йому перетнути галактику. Екіпаж його корабля складається з 35 осіб. Однак корабель зазнає аварії на невідомій планеті після зіткнення з уламками астероїда. Єдині, хто вижив, - молоді дівчата на ім'я Міллз і Коа. Комп'ютер не може визначити їхнє місцезнаходження, і вони не мають зв'язку з рідною планетою. Міллз має знайти планету, де жили гігантські доісторичні динозаври і де через мільйони років народяться люди, і вижити на ній самостійно. ©Kino4ua 65 / Шістдесят п'ять 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?