Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Токійські хресні / Токійські Хрещені

Рік:
Ор. назва:
Tokyo Godfathers
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сатоші Кон
Тривалість:
1 серія: 1:31:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UkrDUB
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Напередодні Різдва троє безхатченків (втікачка з дому Міюкі, алкоголік Джин і трансвестит Хана) знаходять на звалищі новонароджену дівчинку. Хана не бажає віддавати дитину в поліцію, щоб та, подібно до нього, все дитинство провела в притулках, і пропонує знайти батьків дівчинки, яку вирішує назвати Кійоко. У кошику-переносці безхатченки знаходять ключі від камери схову, а в ній - фотографії сімейної пари і візитки нічного клубу. Відправившись його шукати, вони допомагають випадково зустрінутому якудза вибратися з-під машини.

Героям вдається дізнатися ім'я (Сатіко) та адресу дівчини зі світлини, але тут відбувається замах на їхнього нового знайомого - мафіозі, і найманий убивця, взявши Міюкі та Кійоко в заручниці, ховається. Хана і Джин розділяються, намагаючись їх наздогнати. Джин зустрічає ще одного бездомного алкоголіка, чимось дуже схожого на нього самого. Той помирає просто в нього на руках, а після цього на Джина нападає компанія підлітків і жорстоко б'є.

Хана все ж знаходить Міюкі з дитиною (тій вдається порозумітися з дружиною вбивці, і та їх відпускає) і, оскільки їм ніде сховатися на ніч, вирішує піти в травесті клуб, де вона раніше працювала. Там вони зустрічають Джина, якого підібрали працівники клубу. Вранці герої вирушають до будинку Сатіко, але знаходять його зруйнованим. Опитування сусідів так і не дало інформації про те, де зараз подружня пара. ©Kino4ua Токійські хресні / Токійські Хрещені 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?