Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ідальґо

Рік:
Ор. назва:
Hidalgo
Країна:
США, Марокко
Режисер:
Джо Джонстон
Тривалість:
02:16:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
В Аравійській пустелі проводяться перегони, які не мають аналогів у світі, адже лише вони здатні витримати 5 000 миль, невблаганне сонце, виснажливу конкуренцію, все це... Одного дня у 1890 році нинішній вождь набрався мужності і запросив до участі у перегонах корінну американську жінку змішаного походження - індіанку з Дакоти та білого поселенця Френка Т. Гопкінса. Гопкінс вирушив до Аравійської пустелі зі своїм улюбленим жеребцем Ідальго, якого він виростив на власному ранчо. Йому доведеться змагатися з неперевершеним жокеєм-бедуїном, одним з найкращих вершників західного прикордоння, але на арабському коні. Френк усвідомлює, що ці перегони - шанс усього життя. Чи зможе Френк Т. Гопкінс вижити в чужій країні, оточеній палючою пустелею, де палить сонце і гине все живе? Якщо він програє, все може закінчитися його смертю. ©Kino4ua Ідальґо 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?