Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Флеш

Рік:
Ор. назва:
The Flash
Країна:
США
Режисер:
Андрес Мускетті
Тривалість:
02:23:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Думаємо, немає такої людини, яка б не чула про найшвидшу людину на Землі - Флеша! Фільм пропонує нам дізнатися всю історію персонажа від початку і до кінця: дізнатися, як звичайний хімік Баррі Аллен став супергероєм, а так само з якими лиходіями Централ Сіті йому доведеться відтепер зіткнутися. Будучи маленькою дитиною, Баррі втратив матір і батька в один день: матір було вбито за дивних обставин, а батька посадили до в'язниці за вбивство, якого він не скоював. Ці події розвинули в Баррі сильне почуття до справедливості, можливо саме тому, отримавши супершвидкість, він став використовувати її на благо людства. Найкращий друг Генрі - Джо Вест - детектив однієї з поліцейських дільниць Централ Сіті, бере хлопчину до себе, він став йому як рідний батько. ©Kino4ua Флеш 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?