Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Бандитки

Рік:
Ор. назва:
Bandidas
Країна:
США, Франція, Мексика
Режисер:
Йоахім Ронінґ, Еспен Сендберґ
Тривалість:
01:33:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дві дівчини з різних родин об'єднуються з єдиною метою - відновити порушену справедливість. "Робін Гуди" у спідницях борються за своїх батьків, ошуканих землевласників. Для перемоги їм потрібні гроші, і вони наважуються на пограбування банку. Але на новому терені необхідно відточувати майстерність і Марія з Сарою отримують навички від легендарного грабіжника Біллі Бака. Щоб стати справжніми напарницями, їм доводиться отримати уроки довіри і фізичної підготовки. Успіх їм забезпечений, поки по сліду за ними не пущений знаменитий шукач детектив Квентін Кук.
Хитрість і оригінальність дівчат дають їм змогу обвести детектива навколо пальця і зачарувати його, а потім розповісти йому всю правду про біди своїх сімей. Чи допоможе Кук їм? Чи посадить по замок? У будь-якому разі він розбурхує уяву красунь. Можливо, хтось із них знайде своє кохання серед життєвих колотнеч. У будь-якому разі їм буде нелегко закінчити розпочате. Адже на боротьбу ними кинуті значні сили. ©Kino4ua Бандитки 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?