Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Амаріліс

Рік:
Ор. назва:
Yellow
Країна:
Пуерто Ріко, США
Режисер:
Альфредо Де Вілла
Тривалість:
01:33:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Тоніс
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Амаріліс Кампос, молода танцівниця, працює рознощицею піци у своєму рідному Пуерто-Рико. Вона живе зі своєю сім'єю та хлопцем-наркоторговцем. Коли сімейна трагедія та зрада стаються майже одночасно, вона вирушає до Нью-Йорка в пошуках успіху. Невдовзі вона винаймає квартиру і знайомиться з літньою сусідкою. Після невдалих пошуків роботи Амарілліс змушена влаштуватися танцівницею у стриптиз-клуб. Незабаром вона закохується в привабливого чоловіка і змушена обирати між відмовою від своїх мрій заради кохання чи успіху на сцені... ©Kino4ua Амаріліс 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?