Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Надто молода, щоб померти

Рік:
Ор. назва:
Too Young to Die
Країна:
США
Режисер:
Роберт Марковіц
Тривалість:
01:31:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Чотирнадцятирічна Аманда Бредлі, покинута матір'ю і змушена поневірятися вулицями, у пошуках кращого життя приїжджає в містечко Гаррісон Каунті, штат Міссісіпі, США. Тут вона знайомиться з Біллі Кентоном, хлопцем сумнівної поведінки. Він пропонує Аманді влаштуватися танцівницею в нічний клуб. З цього моменту дівчина занурюється у світ наркотиків, алкоголю, проституції. Військовий сержант Майк, який має дружину і двох дітей, намагається повернути Аманду до нормального життя, що не заважає йому затягнути її в ліжко. В армії несхвально дивляться на співжиття Майка з неповнолітньою Амандою. Він кидає її, чим змушує її вкотре розчаруватися в людях (вітчим зґвалтував її, а мати їй не повірила; чоловік утік від Аманди за нетривалий термін після весілля, залишивши без грошей і даху над головою). Біллі підбиває Аманду на помсту. У стані наркотичного сп'яніння вони вриваються в будинок до Майка. Біллі виволікає Майка і його дружину на вулицю. Аманда вимовляє Майку довгу одповідь і завдає кілька ударів ножем. Майк убитий. Усі докази вказують, що вбивцею є чотирнадцятирічна Аманда. Присяжні, незважаючи на всі зусилля адвоката і вік обвинуваченої, засуджують малолітню злочинницю до смертної кари. Чи заслуговує молодість на смерть?

Фільм заснований на реальних подіях. ©Kino4ua Надто молода, щоб померти 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?