Kino4ua.com
480p
PG

Таємниця

Рік:
Ор. назва:
The Secret
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Дрю Геріот
Тривалість:
01:29:24
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
На планеті існує безліч найрізноманітніших людей, які належать до різних соціальних класів. Є успішні, багаті та знамениті люди, а є звичайні, бідні й навіть жебраки, життя яких не складається успішно. Але чому існує такий поділ? Можливо багаті люди знають якусь таємницю, яка допомагає досягти успіху? Документальний фільм Таємниця відкриває завісу одного невеликого секрету, про який знають з давніх часів. Можливо геніальні та великі історичні особистості знали цю таємницю і застосовували ці знання для досягнення бажаного результату. А можливо, немає ніякої таємниці, яку ретельно приховують обрані, а вся справа в простому законі тяжіння? Кожна людина є будівничим своєї долі й обирає певні дії для досягнення поставлених завдань. Але успішні люди, безперечно, просунулися набагато далі за бідне населення планети, використовуючи методи, про які розповідає документальний фільм. ©Kino4ua Таємниця 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?