Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мій вовк / Таємничий друг Вікторії

Рік:
Ор. назва:
Vicky and Her Mystery / Mystère
Країна:
Франція
Режисер:
Дені Імбер
Тривалість:
01:24:02
Переклад:
Українська мова Професійне дубльоване, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У житті восьмирічної дівчинки сталася страшна трагедія: померла рідна мати. На жаль, дитині важко вдалося пережити таке. Це позначилося її психологічному здоров'я. Вона перестала розмовляти. Батько намагався будь-якими способами змінити становище, але нічого не виходило. Тоді чоловік вирішив поїхати жити в інше місце. Він вибрав маленьке поселення, купив там будинок на околиці лісу і поступово почав облаштовуватися. По сусідству з ними мешкав фермер, до якого Вікторія часто ходила. Якось вона побачила у нього маленьке цуценя і забрала його до себе, давши йому прізвисько Секрет. Вона боялася сказати про поповнення батькові, але той сам дізнався. Тоді Вікторія вперше заговорила та попросила батька дозволити Секрету залишитись у них. Чоловік був на сьомому небі від щастя. Собака робив дівчинку веселою і життєрадісною, і допоміг пережити втрату матері. Незабаром в окрузі місцева худоба зазнає нападу дикого звіра, і всі сліди ведуть до Секрету, адже насправді він – вовк.[i][/i] ©Kino4ua Мій вовк / Таємничий друг Вікторії 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?