Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сталеві нерви (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dzelzs nervi / Сталеві нерви
Країна:
Україна, Латвія
Категорія:
Режисер:
Міла Погребіска
Тривалість:
1 серія: ~ 25 хв. (цілком серій: 16)
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Сюжет цієї мелодрами обертається навколо молодого хлопця Макса (Максим Бусел). Він успішно будує кар'єру менеджера, і співробітники вважають його професіоналом своєї справи. Однак як людина Макс має нестерпний характер. Ніхто і ні за яких обставин не може порозумітися з ним, головний герой не готовий йти на компроміс за жодних умов. Тому не дивно, що оточуючі не люблять Макса, вважаючи його огидною і аморальною людиною і вважаючи за краще триматися від нього подалі.

Тим часом дідусь Макса (Талівалдіс Ласманіс), могутня і владна постать, твердо вірить, що жодне людське життя не може бути повним без щирих почуттів, відданої дружби і глибокої поваги. Дід у курсі, що оточуючі вважають його старшого онука Макса неприємною людиною, тому він щосили хоче змінити ситуацію. Для цього він висуває онукові ультиматум. Макс повинен або погодитися на заручини з дівчиною, обраною його дідом, або зіткнутися з втратою керівного становища в сімейному бізнесі та позбавленням спадщини. Макс жахається, коли дізнається, що його примушують до стосунків із простою і непривабливою медсестрою (Мадара Вільчука), яка працює в будинку для літніх людей. ©Kino4ua Сталеві нерви (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?