Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вторгнення динозавра / Хазяїн

Рік:
Ор. назва:
The Host / Gwoemul
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Джун-го Бон
Тривалість:
01:59:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Через необдумані дії американських солдатів у річку Хан виливається жахлива кількість токсичних речовин. Через деякий час місцеві жителі виявляють у водоймі величезного монстра, що харчується людською плоттю. Хі-бон - власник невеликого магазинчика, який виховав двох діточок. Також у чоловіка є внучка, яку він любить усім серцем. Розмірені будні перетворюються на жах, коли дівчинка стає черговою жертвою м'ясоїдного хижака. Почуття відчаю просто не залишає дідусеві іншого виходу, окрім як вступити на шлях помсти. Йому потрібно зробити все, щоб знайти чудовисько і покласти край божевіллям, що відбуваються навколо. Однак чи здатна звичайна людина впоратися з таким небезпечним завданням? І чи визнають свою провину ті, хто став відповідальним за незліченні смерті? Наближається страшна історія, сповнена інтриг і несподіваних відкриттів. ©Kino4ua Вторгнення динозавра / Хазяїн 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?