Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сховище Гарлана Кобена (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Harlan Coben's Shelter
Країна:
США
Режисер:
Едвард Орнелас, Крістіна Чоу, Дебора Кампмеєр
Тривалість:
00:57:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Батько 15-річного Міккі Болітара загинув понад рік тому в автокатастрофі, а мати проходить курс реабілітації від наркозалежності в клініці. Хлопцеві доводиться переїхати до свого дядька Майрона в містечко Кассельтон, штат Нью-Джерсі. Незабаром він виявляється залученим у таємниче зникнення своєї нової шкільної подруги Ешлі Кент.

Вчителів чи керівництво школи зникнення дівчинки чомусь не цікавить, тож Міккі звертається по допомогу до пари однокласників, винахідливого Спуна та потайливої Еми. Загадок додає дивна сусідка, яка мешкає в моторошному особняку. Вона повідомляє хлопцеві, що його батько живий. Підлітки розкривають темний бік Кассельтона і наближаються до розгадки похмурих секретів міста: десятиліття зникнень, смертей і легенд. ©Kino4ua Сховище Гарлана Кобена (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?