Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Стережіться Бетмена (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Beware the Batman
Країна:
США
Режисер:
Батч Лукич, Сем Лью, Рік Моралес
Тривалість:
00:22:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Сутулий Дід і Бурлачка
У фільмі "Стережіться Бетмена" ми бачимо тінь Брюса Вейна, захищеного лицаря за маскою. Він - борець зі злочинністю, мільйонер, який обрав шлях справедливості. Він утворює загадковий дует з пристрасною і таємничою Катана-Кетусі і бореться зі злочинцями, які намагаються захопити місто своєю нічною спокусою. Не дайте себе обдурити оманливим очам Готем-Сіті. Адже в темряві виявляється справжній лицар і його негідні вороги. Якщо ви шукаєте можливість дивитися Бетмен: Обережно, Бетмен онлайн, то вас чекають хороші новини! На цьому чудовому сайті ви отримаєте можливість дивитися мультсеріал абсолютно безкоштовно без будь-яких обмежень. Якщо ви також хочете записати цю захоплюючу подію на свій пристрій, ви можете завантажити серіал безкоштовно і збагатити свою колекцію вражень. ©Kino4ua Стережіться Бетмена (1 Сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.3
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?