Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Король землі / Посмішка для спадкоємця (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
King deo raendeu / King the Land
Країна:
Корея
Режисер:
Янг У Су
Тривалість:
1 серія: ~01:07:22 (цілком серій: 1 з 16)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Сlan Kaizoku
Виходець із заможної сім'ї Гу Вон не має близькості з родичами, через що відчуває себе неймовірно самотнім, а крім того, він неусміхнений і похмурий. Після чергового конфлікту з батьком він планує повернутися в Англію, але йому доведеться затриматися в рідних краях через питання успадкування сімейних компаній, що належать сімейству, зокрема готелю. На хлопця чекає знайомство з миловидною особою Чхон Са Ран, яка постійно посміхається, адже працює стажистом у готелі, а тому прагне бути ввічливою з клієнтами. Гу Вон терпіти не може фальшивих посмішок, але саме Чхон Са Ран стане для нього людиною, яка допоможе подолати труднощі у спілкуванні з протилежною статтю. ©Kino4ua Король землі / Посмішка для спадкоємця (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?