Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Едді Мерфі без купюр

Рік:
Ор. назва:
Eddie Murphy: Raw
Країна:
США
Режисер:
Роберт Таунзенд
Тривалість:
01:31:19
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | SkomUA
Переклад:
Російською - Оригінал
На початку фільму показується скетч, що зображує сцену з дитинства Мерфі. У листопаді 1968 року на сімейному Дні подяки діти по черзі демонструють свої таланти присутнім родичам. Юний Едді шокує сім'ю грубим жартом про мавпу і лева.

Вийшовши на сцену свого живого шоу, Мерфі починає виступ з обговорення гнівної реакції знаменитостей, яких він пародіював у попередньому стендап-шоу "У маренні", а також глядачів-гомосексуалістів, ображених його жартами про "педиків". Потім Мерфі розповідає про телефонний дзвінок від Білла Косбі, який вичитує його за постійну згадку слова "fuck". Про його нецензурну лексику Білл дізнається від свого сина Енніса Косбі. Після цього Мерфі дзвонить Річарду Прайору і говорить йому про розмову з Косбі, на що той радить акторові сказати Біллу "спробувати "Кока-Колу", посміхнутися і заткнутися". Едді зауважує, що Прайор завжди був його джерелом натхнення з самого дитинства.

Далі Мерфі жартує про взаємини: про практику розлучень у 1980-ті, моду на поділ майна "половину!", про фрази жінок "що ти зробив для мене останнім часом?", посилаючись на пісню Джанет Джексон "What Have You Done for Me Lately". Він жартує про його подорож у глиб Африки в пошуках "ненормальної голожопої сучки", яка нічого б не знала про західну культуру, щоб вона не кинула його після одруження з нею. Мерфі також згадує японських жінок, які нібито дуже слухняні своїм чоловікам. ©Kino4ua Едді Мерфі без купюр 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?