Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кризис на безкінечних землях

Рік:
Ор. назва:
Crisis on Infinite Earths
Країна:
США
Режисер:
Дермотт Даунс, Ральф Гемекер, Стефан Плещинські
Тривалість:
00:42:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
У всесвіт детективних коміксів вривається потужна загроза, що вимагає об'єднати супергероїв різних локацій і обдарувань. Супердівчина з іншої планети, месники та металюди зберуться, щоб протистояти надсилі, яка здатна знищити весь світ. Перед нападом до кожного з них з'являється містичний персонаж, який перекроює їхні таланти та реальність у різних варіантах, подолавши всі перевірки вони шукають інформацію про свого супротивника та як його перемогти.

Тільки зібравшись разом вони здатні на складні і здавалося б неможливі подвиги. У підсумку з'ясовується, що цей таємничий лиходій насправді нейтральний спостерігач, який перевіряє здатність жителів планети постати в складнішому і витонченішому випробуванні. Для того, щоб побороти зло, їм доведеться битися пліч-о-пліч із новими союзниками, про яких вони нічого не знають і не впевнені, чи варто їм довіряти, а також покликати старих друзів, чий командний дух і стійкість стануть у пригоді в подальшій сутичці. ©Kino4ua Кризис на безкінечних землях 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?