Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

На крилі та молитві / На крилах і молитві

Рік:
Ор. назва:
On a Wing and a Prayer
Країна:
США
Режисер:
Шон МакНамара
Тривалість:
01:42:09
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Скарга

У центрі сюжету драматичної картини перебуває сім'я Вайт, яка в повному складі з чотирьох осіб вирушає у великодню неділю до себе додому в Луїзіану на літаку. Погода чудова, настрій чудовий, а переліт обіцяв бути недовгим. Дуг сідає поруч із льотчиком на місце другого пілота і одягає гарнітуру, щоб слухати вказівки диспетчерів із землі. Але раптово відбувається несподівана подія - помирає їхній пілот Джо, а літак починає свій політ вниз. Переляканий Дуг намагається пояснити ситуацію диспетчерам, які й самі не вірять у те, що випадкова людина зможе посадити такий літак, але продовжують давати вказівки.

Дугу - батькові сімейства нічого не залишається як сісти за штурвал літака і керуючись рекомендаціями диспетчера виконувати необхідні процедури, поки його дружина шукає екстрені заходи, яких дотримуються в аналогічних випадках. Адреналін зашкалює у всіх, напруга зростає, батьки намагаються тримати себе в руках і не панікувати, поки обидві їхні доньки сидять позаду на пасажирських кріслах. ©Kino4ua На крилі та молитві / На крилах і молитві 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.5
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?