Kino4ua.com
HD 720p
R

Джуда Фрідлендер: Америка це найвеличніша країна в сполучених штатах

Рік:
Ор. назва:
Judah Friedlander: America is the Greatest Country in the United States
Країна:
США
Режисер:
Джуда Фрідлендер
Тривалість:
01:24:20
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | SkomUA
Стендап-концерт Джуди Фрідлендера, що вийшов 31 жовтня на Netflix (можливо, декому він знайомий за серіалом 30 Rock). Спешл виділяється і вабить приблизно всім. По-перше, він чорно-білий і зібраний із записів різних виступів Фрідлендера в легендарному клубі Comedy Cellar у Нью-Йорку: написи на екрані розкажуть, коли що було знято, а атмосфера і картинка максимально прості й душевні. По-друге, тут аж 1 година 24 хвилини жартів. По-третє, це просто дуже потужний і оригінальний стендап. ©Kino4ua Джуда Фрідлендер: Америка це найвеличніша країна в сполучених штатах 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?