Kino4ua.com
480p
CCR

Нестерпна легкість буття (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Unbearable Lightness of Being
Країна:
США
Режисер:
Філіп Кауфман
Тривалість:
02:52:40
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Фільм, який розширює межі розуміння повсякденного життя; фільм, у якому без пафосу та сорому говорять про справжні почуття людини, не звертаючи уваги на загальноприйняту мораль; фільм, у якому герої - живі та справжні люди, що здійснюють нелогічні та дурні вчинки. Режисер уміло проводить паралель між концтабором, у якому можна перебувати фізично, і моральним станом внутрішнього концтабору. У кожного героя фільму "Нестерпна легкість буття" свій особистий концтабір всередині. Єдине, що об'єднує героїв - це любов, найблагородніше почуття. У сюжеті розкрито всі грані любові, її безмежна сила. Актори дуже перейнялися станом своїх героїв. Про це говорить кожен жест, погляд, навіть рухи губ і м'язів обличчя передають настрій фільму. Ідеально підібрана класична музика допомагає їм у цьому. Незважаючи на те, що у фільмі порушено дуже серйозні та глибокі теми і триває він три години, дивиться він дуже легко, на одному диханні. І хоча ідея фільму громіздка і груба, він залишає приємний і ніжний післясмак. Цікавий контраст почуттів. ©Kino4ua Нестерпна легкість буття (1 Сезон) 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?