Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Красуня

Рік:
Ор. назва:
Siebenschön
Країна:
Німеччина
Режисер:
Карстен Фібелер
Тривалість:
00:59:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Це красивий і таємничий фільм, який занурить вас у світ фантастичних пригод і романтики. Твір розповідає про сімейну пару, яка вирішує купити будинок у німецькому селі, де живуть чарівні істоти. Майже одразу вони розуміють, що місцева громада пов'язана з магією та загадковими істотами. Красуні мають багато значень - "семеро красунь", "сім барв дуги", "веселі ігри" - це лише деякі з них. Таким чином, глядач зможе насолодитися безліччю яскравих кольорів і захопливих моментів. Режисер Карстен Фібелер приділяє особливу увагу деталям і відтінкам, що зробить фільм цікавим для будь-якого глядача, зокрема й для найменших. ©Kino4ua Красуня 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?