Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Роберт "Боб" Гувер. Пролітаючи по лезу ножа

Рік:
Ор. назва:
Flying the Feathered Edge: The Bob Hoover Project
Країна:
США
Режисер:
Кімберлі Фурст
Тривалість:
01:26:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Роберт Андерсон "Боб" Гувер (24 січня 1922 - 25 жовтня 2016) американський льотчик-винищувач, льотчик-випробувач, інструктор, і рекордний авіашоу льотчик.

Під час Другої світової війни Гувер літав на "Спітфайрах" у ВПС США і був збитий 1944 року біля берегів Франції. Понад рік його тримали в німецькому таборі для військовополонених, перш ніж він втік і полетів у безпечне місце на вкраденому ворожому літаку. Потім він працював льотчиком-випробувачем ВПС США і цивільним льотчиком-випробувачем після війни, літав у гонитві за надзвуковим польотом Bell X-1 і інструктором авіації Північної Америки під час війни в Кореї.

Він найбільш відомий як пілот авіашоу, який літав майже 50 років, доки не вийшов на пенсію 1999 року. Відомий як "пілот пілота", Гувер зробив революцію в сучасному вищому пілотажному польоті та в багатьох авіаційних колах його описали як одного з найвеличніших пілотів усіх часів. ©Kino4ua Роберт "Боб" Гувер. Пролітаючи по лезу ножа 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?