Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Рон Камонохаші. Божевільний детектив / Заборонена дедукція детектива Рона (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Ron Kamonohashi's Forbidden Deductions
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Іббата Шьота
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Togarashi
З дитинства мріючи про те, щоб допомагати людям і переслідувати злочинців, слідчий управління поліції столиці Тотомару Іссікі розуміє, що йому бракує необхідних навичок. Він завжди прагнув до того, щоб розкривати злочини і відновлювати справедливість у світі, але його спостережливість і кмітливість залишають бажати кращого. Після поради колеги, зневірений Тотомару Іссікі вирішує звернутися по допомогу до Рона Камонохасі, колишнього поліцейського офіцера, який п'ять років тому був найперспективнішим студентом академії, але пізніше залишив службу.

Свого часу Рон був одним із найобдарованіших студентів Академії підготовки детективів, про його успіхи ходили легенди. Він прославився своїми високими оцінками, яких ще ніхто не досягав. Однак його ліцензію було відкликано після нещасного випадку, що стався п'ять років тому. Але Рон не здався, він вирішив продовжити свою справу і вдосконалювати свої навички. Незабаром Тотомару, переконавши Рона приєднатися до нього в розслідуванні справи невловимого серійного вбивці, дізнався справжню причину, через яку Рон вирішив відмовитися від блискучої кар'єри в поліції. Тотомару щосили намагається хоча б частково вирішити цю проблему, на яку, як виявилося, він може вплинути.

Об'єднавшись із Тотомару Іссікі, разом вони утворюють непереможну команду, яка невтомно розкриває одну справу за іншою. Цей неймовірний, але багатообіцяючий дует слідчих складається з наївного ентузіаста-поліцейського та ексцентричного детектива-генія, і він готовий вступити в гру! Тепер жодне завдання не залишиться невирішеним, і жоден злочинець не зможе уникнути свого покарання. Вони разом стануть непереможними. ©Kino4ua Рон Камонохаші. Божевільний детектив / Заборонена дедукція детектива Рона (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?